Единственото, за което със сигурност призна сръбският специалист, е че в предишния си клуб е имал по-сериозно заплащане, но е избрал ЦСКА.

"Няма да коментирам въпроси, свързани със заплати, било то платени или неизплатени. Никой не е дошъл на сила в ЦСКА. Длъжни сме да изпълняваме своите задължения за клуба. Ако някой не е доволен от условията не трябва да търси заплатата си от журналистите, а от собствениците.", сподели Йешич, цитиран от Novsport.

"Разполагаме с играчи, които да спечелят най-много точки през пролетта. На кое място ще завършим, ще видим като съберем и точките от есента. Аз дойдох сега и не знам кой как е освободен. Дали имам по-голяма или по-малка заплата от Стойчо Младенов, няма да ви кажа разбира се, но съм доволен от предложените ми условия. Със сигурност обаче мога да ви кажа, че съм получавал много по-големи заплати там, където бях досега.", допълни "Генерала".

"Аз върнах Тошко Янчев от един руски отбор, нямам нито една лоша дума за него. Всички знаете колко много е дал на ЦСКА. Тъй като пристигнах направо от летището, не съм запознат причините за напускането му.", заяви сърбинът.