"Щастлив съм, че отново съм в ЦСКА. Мога да обещая, че ще има дисциплина и отговорност. Ще направя всичко по силите си за доброто на клуба. Футболистите трябва да разберат, че само с една дузпа и един фаул няма как да стане. Трябва да се раздават във всеки един мач и във всяка една тренировка. Ще държа в края на месеца момчетата да бъдат щастливи и да получават заплатите си навреме. Състезателите трябва да бъдат напълно обезпечени и да мислят само за футбол. Не искам да виждам футболисти, които се мръщят, след като бъдат сменени", каза Стоичков, цитиран от БТА.

"Вярвам, че всичко ще бъде наред. Нека минат ден-два и ще бъда първият, който ще се яви пред журналистите и ще говори. Аз не се страхувам да се показвам пред медиите. Днес почувствах голяма обич. Нямам договор, моите контракти по принцип са безсрочни. Гръб и помощ не ми трябват. Футболистите малко ще трябва да намалят телефоните и фейсбуците. Не е приятно да виждам играчите толкова татуирани. Видя ли някой в дискотеката, ще го изкарам на стадиона пред феновете и ще го посоча с пръст. Не искам да бъда президент. Дали ще бъде президент Гриша Ганчев или Димитър Борисов? Президентите на Реал Мадрид и Барселона не играят. Важно е това, което става на терена", каза още бившият треньор на Литекс и националния отбор на България.

"Горд съм от работата си в Ловеч. Благодарен съм на всички хора там, както и на играчите, които се раздадоха. Приоритет ни беше школата. В Ловеч всички се радваха на младите. Школата показа, че с по-малко средства може да се играе качествен футбол", добави Стоичков.

"Мисля, че съм малко пред Наско по отношение на статистиката. Радвам се, че той се завърна там, където му е мястото. Пожелавам му успех. С него дойдоха едни от големите успехите на националния отбор. Това, че сме играли един срещу друг, е останало назад във времето", завърши Христо Стоичков.