Проследте  срещата в подробности:

Край на мача.

Мълниеносна контраатака завърши с гол за "Лудогорец". Дани Абало отбеляза втория си гол в мача след, като бе изведен сам срещу вратаря той хладнокръвно реализира.

Теро Мантула пропиля страхотна възможост за "Лудогорец". След центриране от корнер, защитниците на "Слован" не изчистиха добре топката тя попадна в Мантула, който от 2 метра не успя да нанесе хубав удар и вратаря на словаците отново показа класа и услови слабия изстрел на защитника.

Марселиньо пропусна да отбележи нов гол за "Лудогорец", но останал сам срещу вратаря не успя да запази баланс и се строполи на земята търсейки дузпа, която нямаше.

Играта през втората част е изравнена, като и двата отбора се борят да овладеят центъра на игрището.

Начало на второто полувреме.

Край на първото полувреме.

"Лудогорец" е абсолютен доминант в мача и непрестанно атакува вратата на "Слован", като само късмета и добрите изяви на вратаря на словаците спасява гостите от още голове.

Марселоньо можеше да отбележи трети гол след изстрел с глава от точката на дузпата, вратаря на "Слован" се намеси майсторски и спаси удара му.

Дани Албао прави резултата 2:0! След много бърза атака за "Лудогорец" по десния фланг, Албао получи извеждащо подаване, а футболиста на българския шампион удвои резултата останал очи в очи с вратаря на "Слован".

Вратаря на "Лудогорец" Владимир Стоянов се справи блестящо при опасно центриране на "Слован".


След прекрасана атака "Лудогорец" открива резултата. Иван Стоянов даде преднина на българския тим след центриране на Кайсара.

Начало на мача.

--------------------------------------------------------------------

Лудогорец:
21.В.Стоянов, 4.Мантула, 25.Минев, 27.Моци, 80.Кайсара, 18.Дяков, 23.Златински, 19.Дани Абало, 9.Безяк, 84.Марселиньо, 73.И. Стоянов

"Слован" (Братислава):
30.Путночки, 2.Йосимов, 16.Горосито, 21.Колчак, 10.Жофчак, 11.Милинкович, 18.Багайоко, 29.Якубек, 9.Халенар, 17.Кладрубски, 77.Пелтиер.

Съдия на мача: Мауро Бергонци (Италия)