Според специалистът двете единици не съответстват на показаното от възпитаниците му.

"Ако трябва да съм честен не съм доволен и смятам, че резултатът е несправедлив. Като владение на топката "Щутгарт" владееше повече, в средата се бяхме групирали добре, но опитът си каза думата", започна Мъри.

"При всички положения няма да се предадем. Отиваме да играем футбол на реванша, да чакаме нашите моменти и да повишим футболното си самочувствие", продължи Стоилов.

"Не мога да коментирам "Щутгарт", ние бяхме мотивирани. Положенията бяха 3:1.", сподели още специалистът.

"Допуснахме гол от нелепа ситуация, но след това успяхме да изравним. Не е справедлив резултатът, защото почти не допуснахме ситуации пред нашата врата. Яд ме, че Анисе се откъсваше сам и бе задържан, но не бе показан червен картон. Ние знаехме силните страни на "Щутгарт". Отиваме на реванша с мисълта да отбележим гол и да се представим добре. Утре ще анализираме, след този мач, тази емоция и толкова хора – трябва да се насладим. Ще преценим до колко може да рискуваме на реванша, защото и днес при 0:0 и при 1:1 имахме своите шансове. За жалост не можахме да реализираме, имаме проблеми с контрола на топката в атака . Надявам се, че с Домовчийски нещата ще се оправят. Хората, които играха се стараха много", коментира Стоилов.

"Като се има предвид класата на съперника ни, мисля, че това е един от добрите ни мачове. Надявам се да сме по-добри в атака, в защита сме стабилни. Днес търсихме гол, търсихме и втори такъв, но не можахме", обясни още наставникът.

"Българските отбори имат някои проблеми с гостуванията, но се надявам, да няма такъв проблем при нас на реванша.", допълни Стоилов.

"При гола на "Щутгарт" имаше както тактическа, така и индивидуална грешка. Но няма да споменавам имена, когато един отбор бърка, това е грешка на всички, най-вече на мен. Колкото до възстановяването, ние искахме тази Европа, и според мен, най-важното е играчите да се възстановяват в главите си, защото те са тренирани. Те трябва да проявят воля и усилие. Имаме скамейка, може да правим ротации. Има и пауза за националния отбор, така, че ще се възстановим. Работата ще ни издърпа напред. Важно е, че трупаме точки за коефициента след тези мачове. В жребия имахме малшанса да изтеглим може би най-тежкия противник. Притеснявам се постоянната еуфория, която цари около отбора да не ни изиграе лоша шега, малко повече ни вреди емоцията. Като се работи, това ще се види и на терена. Казах и като дойдох мога да обещая само работа и честност“, завърши треньорът на "канарчетата", цитиран от Гонг.