Треньорът на софиянци заложи на изцяло резервен състав предвид предстоящото Вечно дерби с ЦСКА идната събота. Въпреки това "сините" контролираха събитията на терена и нито за миг не позволиха на съперника да си помисли за победа.

Ясен Петров: Надявам се на същия резултат и срещу ЦСКА


Още при първата си възможност Левски поведе. А това беше в 22-ата секунда след началния съдийски сигнал. Христо Стамболийски игра с глава, топката стигна до Иса, който се справи със защитата и вратаря на гостите.

Малко преди почивката защитникът Иво Иванов удвои с глава, след като засече центиране на Сашо Александров. Етрополци опитваха да застрашат Илиев, но опитите им удряха на камък, предаде ТопСпорт.

През второто полувреме събитията на терена не се промениха. Левски беше по-активния тим и в 62-ата минута Видович оформи класическия резултат след изстрел с глава.

Гостите създадоха първото си положение в мача четвърт час преди края. Юношата на "сините" Иво Михайлов бе изведен сам срещу вратаря Кирил Акалски, опита да стреля технично, но топката излезе на сантиметри от вратата в аут.

Малко преди края на двубоя стражът на домакините трябваше да се намесва решително след ъглов удар.