В края на лятото нов букмейкър ще заработи официално в България - хазартната компания Sportingwin взе лиценз от НАП и ще бъде поредната чуждестранна бетинг фирма, която ще оперира у нас. Sportingwin доста дълго чакаше да получи лиценз, тъй като първоначалните информации бяха, че ще стартира през 2021 г. Тогава обаче имаше несъответствия между бетинг компанията и НАП. Важното е, че вече всичко е уточнено и СпортингУин е новият букмейкър за български играчи. Това ще бъде втората хазартна компания, която стартира у нас през 2022 г., след като Betano получи лиценз в началото на годината.

Как Sportingwin ще посрещне новите играчи?

Всеки нов букмейкър трябва да има козове в ръкава, за да спечели клиенти при стартирането си. В случая при хазартните оператори основният коз е добрият начален бонус. В сайта на SportingWin виждаме, че ще има промоция за нови клиенти за спорт. Вие може да вземете начален бонус до 200 лева, с който да залагате на спортните събития в новия букмейкър. СпортингУин са обявили, че се изисква 10 лв. минимален депозит за активиране на бонуса. Клиентът трябва да превърти бонус офертата според правилата на промоцията, преди да може да я изтегли. Наличието на начален бонус в Sportingwin е чудесна новина за всички, които обичат спортните залози. Ще може да залагате с повече пари след регистрация на футбол, тенис, волейбол, баскетбол, голф, дартс, моторни спортове и много други.

Какво предлага спортната секция на Спортингуин?

SportingWin са се концентрирали върху спортните залози, като имат добра секция. Дизайнът на раздел спорт е много добър, като в ляво на екрана имате календар за днешните събития, а по-долу са видовете спорт. В центъра на екрана на играчите се предоставят водещи спортни събития - мачове от Висшата лига, Серия А, Шампионска лига и т.н. Ако искате да залагате на определена лига, от ляво в спортния раздел изберете спорта и първенството. Например когато заредите немската Бундеслига, в центръа на екрана ще се покажат предстоящите мачове от кръга в немския елит. Цъкайки на конкретния двубой, в дясно от срещата ще се покажат и опциите за залози. Лесно може да изберете селекция и да добавите към фиша за залози, който се появява най-вдясно на екрана.

В Sportingwin може да правите залози права колонка, сингъл залози и системи. Фишът за залози ви позволява да изберете дали да пуснете единичен или множествен залог. Букмейкърът има и раздел за залози на живо, в който всеки ден попадат хиляди събития. Хазартният оператор се е погрижил и за мобилните играчи, тъй като има мобилна версия на своя сайт. Когато сте навън или в обедната почивка от работа, вие може да правите залози на спорт преди началото на срещите и на живо в новия хазартен оператор у нас. Sportingwin обещава да се превърне в един от най-добрите букита в страната, тъй като зад него стоят амбициозни хора с идеи, с които бетинг компанията ще просперира.


Материалът е предоставен от Sportingwin