Бербатов отново се представи на висота, макар че не успя да се разпише. Българският нападател се отличи с асистенция за първия гол на своя отбор, отбелязан от Уго Родайега в 31-а минута, предаде БТА.

Бербатов центрира прецизно от дясно и Родайега с глава откри резултата. В 68-а минута Деймиън Дъф вкара втори гол за Фулъм след пас на Брайън Руис. В добавеното време на мача Аруна Коне върна един гол за Уигън, но домакините нямаха време за нещо повече.

Челси постигна трудна победа у дома над Стоук Сити с 1:0. "Сините" от Лондон измъкнаха трите точки с гол на Ашли Коул пет минути преди края на мача. Попадението запази едноличната лидерска позиция на Челси в таблицата с 13 точки, три повече от втория Евертън.

Новакът Саутхямптън записа първа победа за сезона след разгромен успех с 4:1 на своя "Сейнт Мери" над Астън Вила. "Светците" губеха на почивката след гол за Вила на Дарън Бент, но през второто полувреме обаче натиснаха и направиха пълен обрат след два гола на Рики Ламбърт (58 и 90+5 от дузпа), Натейниъл Клайн (63) и Джейсън Пънчън (72).

Вижте класринето в английската висша лига след днешните срещи


Йол: Бербатов е при нас, за да остане