"Жребият можеше да бъде и по-лек, но можеше и да е по-неприятен. Надявам се, че ще стане един оспорван сблъсък и Левски ще продължи. Дано условията за реванша да бъдат добри. Мачът ще е в средата на декември. Трябва да направим добър резултат още в първия мач, който да ни позволи да продължим", бяха първите думи на финансистът.

"За съжаление си спомням как отпаднахме от Черно море преди време. Тогава съдийството беше много спорно, вярвам, че сега няма да има такива проблеми. Ако искаме да спечелим Купата, трябва да преодолеем всеки противник, който ни се падне. Нека по-добрия продължи напред, а аз се надявам, че това ще бъде Левски", продължи Константин Баждеков, цитиран от Гонг.

"Дано условията предполагат да се играе добър футбол на реванша. Ние за нашето домакинство не се притесняваме, защото имаме отопление на терена и няма да имаме никакъв проблем. Не мога да кажа какво ще бъде времето тогава, но за първия мач не се притеснявам. Има си органи, които решават тези неща", завърши шефът в Левски след днешния жребии за Купата на България.