Той размени и няколко думи с националния селекционер Лотар Матеус, който изгледа четвъртфинала от трибуните на стадион "Васил Левски".

"Той си върши много добре работата, и ми каза, че и аз си върша много добре моята. Когато всички работим позитивно, това е за доброто на българския футбол," сподели за разговора с Матеус Радуканов. "За мен е голямо признание."

"Отличен мач за нас, трябваше на всяка цена да го спечелим,” коментира за срещата с Черно море специалистът. "Благодаря на футболистите за играта, за себераздаването им. Играхме спокойно, както си говорихме, че трябва преди мача. Ние владеехме играта, опитахме се за показваме атрактивен футбол, не само да се защитаваме, получи се добре."

"Посвещавам победата на брат ми, който вчера имаше рожден ден, и тази победа е подарък за него," добави Радуканов, цитиран от Гонг. 

"ЦСКА трябва да хвърля всичко във всеки мач, за първенството, за Купата, и когато играе за евротурнирите," каза още той.

"Само Черно море може да си даде оценка, аз не мога да им давам оценки," отказа повече коментари за мача Радуканов.

"Ще видим в неделя, ще отидем, за да направим всичко възможно да им нанесем първа загуба," отбеляза наставникът на ЦСКА за предстоящото дерби с Литекс от А група.

"Имахме и други силни мачове, срещу Левски, срещу Локо Пд, днес също. Радващо е, ако така продължаваме, да изнасяме все по-добри и по-добри мачове. Трябваше да покажем надмощие над Черно море, за да победим, радвам се, че го показахме," завърши Милен Радуканов.