Ловчанлии отстраниха Левски след изпълнение на дузпи, след като в редовното време резултатът бе 1:1, а при продълженията двата тима не успяха да си вкарат гол.

"Тежък и за нас и за Левски. Добър мач, на моменти с по-ниско качество, но залогът беше голям. Логично е, единият трябва да отпадне, другият да продължи. Искам да благодаря на моите момчета, на публиката и разбира се на съперника", сподели Любо Пенев.

"Нашата добра игра беше епизодична. Ние се опитвахме непрекъснато да владеем положението, но не успявахме. Затова са тренировките през седмицата, за да изчистваме грешките. Поздравявам моя отбор."

"Следва мач от шампионата. Никакво отпускане. Почиваме ден-два и в неделя нов мач. За мен всички срещи са специални", каза още Любо Пенев.

"Нищо не е решено и абсолютно никакво спокойствие не бива да има. Това казах и на момчетата. Продължаваме с подготовката, нищо не е сигурно. Разчитам на абсолютно всички, който е добре и е необходим на отбора, излиза и играе."

"И двата тима имаха чисти положения. Мачът се реши в дузпите. Доволен съм, продължаваме напред. Сега почиваме, подготвяме анализ на това, което сме играли днес и чакаме следващия мач", добави Пенев на пресконференцията след мача в Ловеч, цитиран от Гонг.