"Беше хубаво да победим за да има атмосфера и настроение в отбора, но какво да ви кажа, случват се и такива неща", лаконичен бе футболистът на молдовския Шериф.

"Играта не искам да я коментирам, за нея треньорът ще си даде оценката. Не е моя работа да го правя", добави юношата на ЦСКА.

"Естествено, че можем да променим играта си до мача с Англия. Не се бяхме събирали от почти два месеца и сега се събрахме съвсем за кратко. Така че всеки ще си направи изводите. А и преди мача с Англия ще имаме повече време за подготовка, ще се направят необходимите анализи, така че можем да направим нещо срещу Англия", показа оптимизъм вратарят.

"При гола топката малко ме изненада и се подвоумих какво да правя. Случват се и такива неща. Допуснах гол – има треньори, които ще кажат дали съм виновен. Аз не мога да коментирам", разкри как е паднал голът в неговата врата Владо Стоянов.

"Загубата е неприятна защото това все пак е национален отбор и трябва да се стремим да бием във всеки мач. През второто полувреме имахме своите доста добри шансове, но ги пропиляхме и логично се стигна до тази загуба", завърши стражът на България, цитиран от Гонг.