Това е новината, която адвокатът е съобщил на мениджъра Георги Иванов след минималната победа в дербито срещу Славия с 1:0 на "Георги Аспарухов" на старта на шампионата.

В сряда Батков и Гонзо са разговаряли близо два часа, а треньорът на сините бил категоричен, че при успех срещу Черно море отборът му щял да се отърси от шока, преживян в Търнава. От своя страна обаче Батков заявил, че иска думите да се превърнат в дела, и поставил ултиматум на Иванов и футболистите му за поредни победи до гостуването на Лудогорец в Разград в 7-ия кръг от "А" група.

След днешния мач на "Тича" на сините им предстоят две последователни домакинства срещу Монтана и Ботев Враца. Следва гостуване на Миньор в Перник, което по традиция не минава леко за сините. След това идва дербито срещу Литекс, който има само една загуба от Левски (0:2 през пролетта), откакто Георги Иванов започна да коли и беси на "Герена" през 2009 година.

Ако възпитаниците на Гонзо съумеят да спечелят максимум точки от тези мачове, Тодор Батков е обещал, че ще опрости глобите на играчите (б.а. -30 % от месечните им заплати), които им наложи заради резила в Търнава, предаде Novsport.