Матей Казийски смята, че ако трикольорите тръгнат с 3 победи на Евро 2011 в Австрия и Полша, имат шанс да постигнат нещо голямо.

"Надявам се на добро представяне. Ако сме изключително концентриране, имаме шанс да направим нещо голямо. Ако почнем с 3 победи, ще си улесним живота доста.", заяви Казийски минути преди Радостин Стойчев и момчетата му да излетят за Париж, където ще играят приятелски турнир с домакина Франция, Турция и Словения, съобщи Novsport.

Този турнир е последно сверяване на часовниците преди шампионата на Стария континент, а родният суперталант се надява всички в тима да бъдат здрави: "Надявам се да нямаме никакви контузии точно преди началото на Европейското. Знаете, че в последния момент винаги изскачат разни такива проблеми, които после се оказват много тежки за решаване."

"Щом нямаме загуба в подготовката значи играем на едно добро ниво. Аз ставам все по-добре и по-добре с всеки изминал мач. Чувствам се добре.", каза Матей.

"Надявам се на добро представяне. Ако сме изключително концентриране, имаме шанс да направим нещо голямо. Ако почнем с 3 победи, ще си улесним живота доста. Не обичам да правя сметки. Гледаме мачовете в групите и натам каквото стане.", обобщи звездата на родния волейболен отбор.