Около 200 български привърженици предимно на Манчестър Юнайтед и Чесли са окупирали зоната за посрещане на пристигащите полети на летището. Освен младите момчета, сред посрещачите се забелязват и доста красиви български девойки. Те очакват пристигането на английския нациоанелн отбор, воден от Фабио Капело.

Всички се надяват италианецът да даде възможност на звездите Джон Тери, Уейн Рууни, Франк Лампард и т.н да зарадват родните ултраси отблизо. Най-много на терминала се открояват фланелките точно на капитана Тери, неговия съотборник Лампард и партньора на Димитър Бербатов Уейн Рууни.

В зоната за пристигащите фенове на англичаните са закачили голямо знаме с надпис Челси. Хората са се подредили плътно до пътеката и чакат да зърнат своите любимци. Феновете си носят албуми и списания, като с нетърпение чакат да вземат автографи.

На летище "София" вече пристигнаха и първите групи английски фенове, които идват от Острова да викат за своите. Те гордо се носят в екипи на националния отбор на Англия и видимо са в чудесно настроение след полета. Млад 14-годишен фен на английския национален отбор на име Джо сподели очакванията си за мача България – Англия. Тийнейджърът с увереност заяви, че очаква Англия да победи с 1:0 с гол на Уейн Рууни утре вечер на националния стадион "Васил Левски".
Джо е от Нюкасъл и смята, че звездата на Манчестър Юнайтед ще вкара единствения гол в сблъсъка между трикольорите и "трите лъва", информира Novsport.