Така, благодарение на "Дейли мейл" всички в България разбраха какво мисли капитанът на "лъвовете" преди мача на сезона с Англия.

Най-важната част от интервюто на капитана на Астън Вила обаче бе насочена към нещо, което най-после някой излезе и каза - защо Бербатов не е в националния отбор и няма да играе срещу Англия довечера - въпрос, който не спряха да задават колегите от Острова.

"Така характерният за България негативизъм е нещото, което отказа Бербатов. Имаше много предположения, че той предпочита да се съсредоточи върху кариерата си в Манчестър Юнайтед, но аз съм убеден, че причината е друга. Бербатов постоянно беше критикуван, че не играе по начина, по който се очаква от него. В крайна сметка на него му омръзна да търпи всичко това и се оттегли", отсече сензационно Стилиян.

Той се спря и на мача довечера. "Естествено, страдаме поради липсата на Берба. Той е най-добрият ни футболист и без него шансовете ни рязко намаляват.  Хората го изгониха. Сега обаче ние ще се опитаме да играем и без него. Все още България има своите козове, с които да изненада дори супер отбор като този на Англия", коментира Стенли.

Мачът между България и Англия е тази вечер от 21,15 часа, предаде ТопСпорт.