Южени Бушар продължава да жъне далеч повече успехи и популярност в интернет, отколкото на корта като състезателка по тенис.

Канадската красавица се превръща в нещо като "фея на онлайн флиртовете", след като за втори път приема предизвикателство да излезе с фен, определен след наддаване в профила на тенисистката в Инстаграм.

Парите отиват за благотворителност, а в "търга" сумата стигна 85 000 долара. Победителят ще може да седне в нейната ложа и да я придружи на следващия турнир от Големия шлем с публика, на който Южени играе.

"Признавам си, че се вълнувам и нямам търпение - каза в интервю за CNN Бушар. - А и не е само тази среща. Имам няколко интересни предложения, нямам гадже и всичко това е доста интригуващо за мен. Ще видим какво ще излезе накрая, но е вълнуващо..."

Тенисистката призна, че е очаквало всичко да приключи с онлайн "срещата" с Боб Менъри - човекът, спечелил наддаването за това да вечеря с нея. Той плати 4000 долара за това удоволствие в друго наддаване, като тази сума също ще е за благотворителност.

Снимка: Instagram

Но след като "излизането" им във видеовръзка се състоя, Бушар не крие, че е заинтригувана.

"Ще изляза пак с него, този път не онлайн - разкри 26-годишната канадка. - Той е романтичен и готин."

Хиляди проследиха срещата им онлайн, като Боб "подари" огромен букет на тенисиската, макар и само във видеочат.

Двамата си говориха за неща от миналото и личния си живот, а Бушар дори разказа историята за това как е излизала с мъж, който се натровил с храна и повръщал през 20 минути. "Това бе най-ужасната среща и изживяване в живота ми", описа тя.

Менъри има свой собствен спортен подкаст и очевидно извлече дивиденти от това, че направи нещо като "онлайн интервю" с Бушар - следват го стотици хиляди фенове на спорта и всички те са гледали с интерес.

Но сега изглежда нещата ще отидат по-далеч от това.

"Защо не, и двамата нямаме какво да правим и сме свободни от връзка - призна Бушар. - Трябва да си внимателен с хора, които не познаваш добре, разбира се. Но какво пък - ще видим докъде ще стигне това!"