"Армейците" ще домакинстват на руснаците в Арена Самоков, а двубоят е в сряда (8 декември), от 19:30 ч.

Засилената охрана предвижда проверка на запалянковците и недопускане на лица с остри и запалителни предмети. Мерките се налагат след хулиганските действия на феновете, които с необмислени си прояви в последния мач срещу Асеко Ресовия (Жешув) от миналия сезон, доведоха до солидна глоба и лишаване на домакинство за първия мач на ЦСКА в настоящата надпревара.

Макар и без подкрепата на феновете, отборът на ЦСКА успя да надиграе френския АС Кан с 3:2, пред празни трибуни в първото си домакинство.

Арена Самоков отваря врати в сряда, в 17:30 ч, като билетите ще струват 2 лева, по изискване на Международната федерация. От армейския клуб уточниха, че хартиените пропуски са отпечатани в ограничени количества, съответстващи на точния брой на местата в залата. След изчерпване на количествата, вратите се затварят и вътре няма да бъдат допуснати повече лица и правостояща публика.

От столичния тим призовават запалянковците си да се опитат да дойдат по-рано, с цел намиране на свободни места.

Само от фенклуба на ЦСКА са се организирали над 500 човека, които ще окажат своята подкрепа срещу абсолютният фаворит Казан.

Салпаров: Вярната ни публика ще е голям плюс за нас

Също така "червения" клуб ще предложи на поддръжниците си оригинални екипи, календари и картички, които могат да бъдат закупени на специален щанд, отворен за случая в Арена Самоков, съобщи Фокус.