"На крачка сме да елиминираме много силен и богат клуб и да се класираме на полуфинал, така че вярваме в своите възможности", коментира специалистът, цитиран от livesport.

- ЦСКА отново не загуби в "Арена Самоков", която се превърна в истинска крепост на тима. Така ли е, г-н Попов?

- Получи се добър мач между два много равностойни отбора. Другата седмица ни чака тежък реванш, но нищо не е невъзможно.

- Феновете на тима се готвят да ви подкрепят и в Турция. Могат ли те да бъдат седмият ви играч?

- Спортът е интересен както за самите състезатели, така и за зрителите. А нашите фенове са наистина уникални. За нас ще бъде огромно удоволствие да ни подкрепят и в Анкара.

- Треньорът на Зиратбанк бе доста остър след края на мача с ЦСКА и говореше дори за поръчкови съдии. Плод на силни емоции ли са тези думи?

- Предполагам, че е бил афектиран. Ние по подобен начин се чувстваме в някои зали в България. Обиждат ни, провокират ни, съдиите в някои моменти допускат грешки. В Разлог или в Дупница, или там, където се събира повече публика, и ние се чувстваме така, както Зиратбанк в Самоков. Колкото дали съдиите са били поръчкови, това е доста смешно. Не може да се говори за подобно нещо с оглед на ситуацията.

- Разговаряхте ли с Пламен след края на мача?

- Да, говорихме си.

- И нямаше проблеми между вас?

- Разбира се, ние сме добри приятели и рано или късно ще бъдем заедно в един отбор. Възможно е обща кауза да ни събере един ден. Били сме приятели двайсет години, ще продължим да бъдем такива и през следващите двайсет.