В редовното време двубоят завърши 120:120.

Това бе пети пореден успех за "шпорите", които с мач повече от Оклахома Сити оглавиха временно класирането в Западната конференция.

Гари Нийл също избухна за Сан Антонио, като завърши с 29 точки – най-много дотук в кариерата му. Паркър се отчете с 27 точки, 12 борби и 12 асистенции.

Джеръми Лин изигра най-силния си мач за Хюстън, откакто премина в отбора, и регистрира 38 точки. Отсъствието на лекуващия навехнат глезен Джеймс Хардън обаче се отрази на "ракетите", и те не успяха да преборят опитните си гости.

Осмата си поредна загуба в НБА пък записа Шарлът, у дома с 96:104 от Голдън Стейт. Стеф Къри се завърна в родния си град, за да вкара 27 точки за успеха на Голдън Стейт, към които добави и седем асистенции и седем борби. Освен победата, младокът призна, че е бил щастлив да види и своя треньор от гимназията Боб МакКилъп на трибуните, да го приветства.

Дейвид Лий добави 25 точки и 11 борби за Уориърс, а Карл Ландри и Джарет Джак се отчетоха съответно с 16 и 12 точки. За Шарлът Кемба Уокър вкара 25, а Майкъл Кид-Гилкрайст отбеляза 17.

Собственикът на Бобкетс Майкъл Джордън седна в края на пейката на тима, за да се опита да вдъхнови тима, но и това не проработи. Легендата на моменти изглеждаше доста притеснен, като се опита да поговори с някои от играчите по време на прекъсванията, опитвайки се да предаде малко от опита си и да надъха младия състав на Шарлът, съобщи Гонг.

Всички резултати от изминалата нощ в НБА:

Портлънд — Торонто 92:74
Далас — Сакраменто 119:96
Хюстън — Сан Антонио 126:134 ОТ
Маями — Атланта 101:92
Шарлът — Голдън Стейт 96:104
Филаделфия — Детройт 104:97