И Тайсън Фюри направи загадъчно появяване в трейлъра на медията Sky sports за съботния мач на Антъни Джошуа и Кубрат Пулев.

Циганския крал се появява мистериозно в края на видеото, което е атрактивно и ще опита да вдигне интереса към боя у британците. Събитието е с отделен абонамент на Sky и не е евтино - по 24.99 лири за галавечерта на "Уембли Арена".

Фюри се представя в края на клипа, отпивайки от чаша с чай.

Очевиден намек за това, че чака да е следващият съперник на Джошуа, който пък говори за него по-рано във видеото.

Неприятно донякъде, в дните преди сблъсъка за световната титла, която Ей Джей ще защитава срещу българина, на Острова основно се говори за мач Джошуа - Фюри, сякаш този с Пулев е просто формалност.

"Той си изпусна шанса да ме бие преди три години - каза шампионът в едно от последните си интервюта, връщайки лентата към пропадналия бой с Пулев през 2017-а. Тогава травма в рамото извади българина от мача 14 дни преди него. - Аз бях неопитен, млад и гореща глава. Тогава можеше да загубя от него, защото има повече опит. Сега вече няма как да стане."

Импресариото на Пулев - Ивайло Гоцев, е на друго мнение.

"Да подценят Кубрат е най-лошото възможно решение, което хората около Джошуа могат да вземат - каза промоутърът. - Това е битка, не просто мач. Тази година е необикновена, извън рамките на логиката и обяснимото. И знаете ли кой ще плати цената в нейния край? Джошуа!"