Ренета Камберова, Михаела Маевска, Цветелина Найденова, Елена Тодорова, Христина Тодорова и Катрин Велкова са новите най-добри в света на три ленти и два обръча след грандиозния успех на 31-ия шампионата на планетата.

Златните ни момичета пристигнаха на терминал 2 на летище "София" с 30 минути закъснение, но това не развали по никакъв начин чудесното настроение на всички, които ги чакаха.

На Аерогарата стотици близки, приятели, състезателки и момичета от спортното училище в София устроиха истинско посрещане като за герои, каквото заслужиха момичетата от ансамбъла. Министърът на спорта Свилен Нейков, председателят на спортен клуб Левски Стоян Хранов, както и съпругът на треньорката на ансамбъла Наско Сираков, който посрещна половинката си с горещи прегръдки и целувки.

Всички приветстваха гимнастичките с аплодисменти, възторжени възгласи и букети с цветя.

Родните състезателки не издържаха на радостния миг и се разплакаха от щастие. Те показаха пред всички събрали се медалите и обърнаха внимание на всеки един, който бе дошъл, за да изживее с тях радостта от триумфа в този толкова тежък спорт.