"Мога да кажа, че за ЦСКА и Кремиковци източване няма. Докато аз съм бил ръководител, те са били управлявани много добре. Чувствам се морално удовлетворен, защото ЦСКА е във възходяща фаза. И все пак, всеки мач е управление, грижа, събиране на пари, средства и т.н. Дай Боже, да бием Рома, и все пак ЦСКА върви нагоре, както и миналата година", сподели Томов.
"По мое време всички задължения бяха изплатени. Това, очевидно са неплатени през тази година задължения. Предполагам, че от Титан за обезпечили задълженията. Всичко, без изключение, беше платено по мое време. Аз задължих всички футболисти да се подпишат под задълженията си. Тогава наследих звезди, които взимаха по 15 хиляди евро, но така е, когато искаш да има чуждестранни футболисти в отбора си", добави бившият шеф на ЦСКА.
"Гарантирам, че няма неплатени социални осигуровки. Пълни лъжи са това, че парите от трансферите не са влизали в ЦСКА. Всички трансфери са подписвани от изпълнителни директори, не от мен. ЦСКА миналата година бе на печалба. Неи например бе купен за 600 хиляди евро и продаден за 1 милион. Аз никога не съм взимал комисионна и не съм позволявал на никой около мен да взима. И не само това, аз забраних и ги заплаших, че ако някой е допуснал комисионни – то той ще бъде съден."
"Изобщо не може да бъде заведено дело от страна на Титан, защото е опашата лъжа, че са били източвани пари от ЦСКА. Вероятно имат да плащат много пари сега. Клубът е оставен чист, ангажиментите които имахме към 27 януари, дори ида е имало дълг, то тогава те са го приели и това влизаше в цената при продажбата", уточни още Александър Томов.
"Това, което е смущаващо е, че ние нямаме система във футбола, която да изяснява тези взаимоотношения. Толкова ли е трудно да се изясни кой е платил и кой не? Разбира се, че има мафия в българския футбол. Сергей Станишев отне лиценза на ЦСКА и кръгът около мен. Нямам никакъв чадър над мен", добави още Томов.