Марто обаче успя да донесе точката на "гражданите" срещу Уигън, с което доказа, че има място в състава на Сити.
"Доволен съм от формата си. Аз съм професионален футболист и искам да покажа на мениджъра, че съм в добра форма и би трябвало да имам място в отбора. Щастлив съм тук и искам да продължа да се състезавам за Сити", сподели Мартин Петров.
30-годишният български национал се радва на подкрепата на феновете, особено след последните си добри изяви за "гражданите". Самият играч се надява да продължи да радва привържениците на тима: "Обичам тези фенове, защото те бяха зад мен, дори когато бях контузен, както и сега, когато ситуацията не е много лека за мен."
"Искам да благодаря на феновете, както и на отбора, защото наистина усещам тяхната подкрепа, особено в много трудния мач срещу Уигън, когато останахме с 10 души на терена в продължение на около 20-25 минути. Те бяха 12-ят играч на терена и наистина ни помогнаха да спечелим точката", добави още врачанинът.
"Ако играем като отбор, който показва качества, можем да печелим мачовете си. Но според мен трябва да заиграем малко повече като тим. Мисля, че можем да се справим с това и успяхме да го покажем в тези 25 минути срещу Уигън. Следващият път, когато играем с 11 души, ще спечелим", добави Мартин Петров.