"Трябва да вкараме гол, за да победим, а ние това не можем да го направим. Не знам вече какво е, това не е истина, което се случва. Имаме чисти положения, и не можем да ги отбележим," каза Петков.
Левски записа поредна загуба, този път от Ред Бул
Гонзо: Тежко е, когато си надиграл някой отбор, а да загубиш
"Във всички мачове, които сме загубили с 1:0, проблемът е само, че не можем да вкараме гол. Когато поведем, съвсем друга става играта. При 0:0, все някъде ще се пропукаме. Днес нещастие, 46 минута, да ти отбележат гол, това вече идва в повече," продължи той.
"Явно има някъде нещо запалено, което не се отразява добре на Левски. Друго не мога да мисля. При положение, че имат две стопроцентови положения, да не можем да ги вкараме, и да паднем с 1:0…," призна капитанът.
"Не знам как са играли в предишните мачове, но побеждават Лацио, Виляреал, това са силови футболисти, разчитат на статични положения и на физика," сподели Петков за днешния съперник Залцбург.
"Неприятно е това, което се случва, но отсега нататък мисля, че това ще се промени. Самочувствието ще дойде, и бъдете сигурни, че още в неделя ще го покажем," обеща Гошо Петков.
Относно разликата с новия старши треньор – Георги Иванов-Гонзо, Петков отчете: "Няма нищо по-различно, нареди отбора, каза ни няколко приказки, и се опитахме да го слушаме и да изпълним неговите задачи."