"Вътрешното първенство е на много ниско ниво, но не ни заблуди това, знаехме какво ни очаква. Просто това е нивото на нашия футбол. Не само в ЦСКА, навсякъде трябва друго виждане за играта, друга мисъл. Трябва да се променят коренно нещата," категоричен бе босът на "червените".
"ЦСКА показа характер, показа, че може да играе, влязохме в Лига Европа, доволни сме и трябва всички да сме доволни. Съжалявам само за прекрасната публика, че не успяхме да ги зарадваме днес. Благодаря на всички за подкрепата и още веднъж съжалявам," сподели още Живков.
"Базел е един много добър отбор, смятам, че е фаворит в групата и ще бъдат на първо място. Вече не смятам, че Рома е фаворит в групата, защото днес видяхме един отбор, тактически, технически подготвен, играе с мисъл, желание за победа. Показаха класа," коментира един от ръководните хора в ЦСКА.
"Знаете по-добре от мен, искрено вярвам, че в следващите мачове ще покажем ниво, но това е. Не трябва да се отчайват момчетата, стараят се, всички искаме да побеждаваме, но има и такива мачове, които губим," добави той.
"Ще се съсредоточим да станем шампиони тази година, има още тежки мачове. Нашата задача е да станем шампиони, вървим напред, говорим постоянно, с футболистите, със спортно-техническото ръководство, правим анализи, искаме ново развитие. Ще привличаме и нови футболисти, ще се случват и нови неща около ЦСКА," обеща Венци Живков.