Станимир Стоилов преди няколко дни заяви, че Левски е място, на което винаги иска да се върне, което допълнително засилва шансовете му да поеме "сините", ако не продължи да води националния отбор.
"На мен играчите не са ми казвали, кой иска да си тръгва. На сила никой няма да държим, искам всички да имат желание и мотивация да играят за отбора. Който иска да си тръгне, вратата е отворена. Съмнявам се, че Седрик го е казал. Говорил съм няколко пъти с него", отговори Гонзо на въпрос дали е вярно, че Бардон има желание да напусне отбора.
"Не искам да коментирам темата за съдията днес. И според мен положението с дузпата за домакините бе доста спорно. Честитих на момчетата, все пак нямахме победа от доста време, а и днес дойде измъчено. Аз го казах и преди, на отбора му трябват 1-2 победи, за да си вдигне самочувствието. Никой не се заблуждава, че сме играли нещо супер, просто така се получи, че след 2 наши грешки вкараха два гола. Бяхме дошли да победим категорично. Стана така, че накрая се мъчихме да стигнем до трите точки. Специално благодаря на феновете, защото те също изтърпяха доста мъки с нас, но все пак радващо е ,че не подкрепят", завърши Гонзо.