Румънецът отбеляза единственото попадение в мача в 73-ата минута след асистенция на Румен Трифонов.
"Армейците" започнаха по-убедително срещата и в 4-ата минута Флорентин Петре бе изведен на добра позиция в наказателното поле на Аустрия. Там обаче вратарят на австрийците Шранц излезе и го пресече.
Аустрия реализира първата си по-сериозна атака в 10-ата минута, когато Калфман навлезе добре в наказателното поле и центрира, но Стоянов успя да избие топката.
Седем минути по-късно Мишел Платини се хвърли на шпагат, за да спаси една топка и я прати в наказателното поле на Аустрия, но там нямаше кой да отправи изстрел.
Сериозна грешка на Иван Иванов подари топката на Калфман, който стреля в долния ляв ъгъл на Чавдаров, но стражът хладнокръвно улови.
В 41-ата минута момчетата на Йоан Андоне пропуснаха уникален шанс да открият резултата, след като Платини навлезе отляво и пусна към непокрития Стоянов, който от десетина метра не успя да уцели рамката на вратата.
Две минути по-късно шут на бразилеца изпрати топката в ръцете на Шранц.
През втората част румънският специалист заложи на изцяло нов състав.
В 48-ата минута Петре се освободи отдясно и с хубав диагонален изстрел изпрати топката близо до страничната греда на Аустрия.
Десет минути по-късно Спас Делев догони топката по десния фланг и успя да центрира към Янчев, но той стреля с глава, но в аут.
След като през по-голяма част от срещата "армейците" налагаха тотален натиск, те логично стигнаха до гол в 73-ата минута.
Най-новото попълнение на тима Румен Трифонов нахлу отляво и пусна към Панку, който от границата на наказателното поле с мощен шут от въздуха изпрати топката в долния ляв ъгъл.
До края на срещата не се случи нищо по-интересно и така футболистите а Йоан Андоне записаха победа с минималното 1:0 над Аустрия Кернтен.
Следващата проверка на "червените" е в събота срещу руския гранд Спартак Москва.