Ето какво каза французинът след мача, цитиран от "Дарик".

- Господин Дембеле, смятате ли, че се изградихте като лидер на Левски?

- Не мисля, че съм най-добрият в отбора, дадох максимума от себе си днес. Дадох всичко, за да можем да се класираме, да отидем в групите. Освен това съм доволен и от моето представяне. Много голове изпуснах, но най-важното е, че се класирахме.

- Намирате ли се във върхова форма в момента?

- Надявам се да ставам по-добър. Трябва да се работи. Не трябва да оставаш върху това ниво, на което си в момента. Мисля, че ще мога да се представя и по-добре от това, което правя сега.

- Това ви е 10-ото попадение с екипа на Левски.

- Много съм доволен, че вкарах, но най-важното е, че се класирахме. Ако не бях отбелязал решителния гол, всички щяха да кажат Дембеле изпусна десет гола, но вкарах и съм доволен.

- Предстои ви участие в груповата фаза на Лига Европа.

- Надявам се да продължа да бележа. Стигнахме до групите и ще видим с какви отбори ще се паднем. Имаме и мачове за първенството, които не бива да забравяме.

- Срещу кой отбор искате да играете в Европа?

- Много искам да играя срещу Пари Сен Жермен в групите.

- Това ли е най-щастливият ви ден на "Герена"?

- Този ден е най-щастливият ми, откакто съм в България. Ще участвам в групите на УЕФА, а това е много важно за един футболист, по-важно е от местното първенство.

- А как оценявате шансовете си?

- Имам шанс да имам добри съотборници, треньори и шефове. Левски е едно голямо семейство. Всички сме заедно и сме сплотени. Така ще стигнем далеч.

- На кой искате да благодарите?

- Искам да благодаря на многобройните фенове. Казвам им едно голямо "благодаря". Мисля, че ще продължат да бъдат толкова много, когато играем на "Герена".