Левски отстъпи след изпълнение на дузпи и пропуски на Исмаил Иса и Александър Александров.

"Гара Дембеле имаше три положения, просто не успя да вкара гол. Дъстли Мюлдер също. Не мога да ги виня. Всеки изпуска. Няма никой виновен. Психика, напрежение, всичко оказва влияние. Не виня нито Александров, нито Иса. За мен много, много спорна дузпа. Какво да ви кажа вече като е свършил мача. Така е видял съдията, така е свирил. Може би днес играха двата най-добри отбора, единият си тръгна. Ако продължаваме така имаме големи шаносове за титлата. Трябва да си изчистим главите от това разочарование и продължаваме да се готвим за мача с Перник. След мача с ЦСКА имаше колебания, но през цялото това време до днешния мач работихме, за да си върнем самочувствието", коментира Гонзо.

"Има още десет мача, Ловеч има тежки двубои. Рано е да отписвате Левски от титлата. Сигурен съм, че ще се вдигнем за мача в Перник. Футболистите трябва да бъдат горди със себе си, след това което показаха. Всички желаеха победата. Горд съм от играта, която показаха", допълни още той.

"В Левски няма да бъда до живот. Правим най-доброто. Ние вървим в правилна посока. Дали сме шансове на младите момчета от школата. Когато преценим те ще получат шансове и трябва да ги използват. Левски винаги е бил с добри вратари. Не сме недоволни от Акалски и Митрев, но само един може да пази. Когато единия пази, другите почиват."

"Тодор Батков не е говорил с Илиан Илиев. Това не е най-важният мач на Левски. Най-важният е следващият, така че това е мачът с Миньор. Този мач свърши. Горд съм от футболистите и от мъжеството, не съм доволен, че отпаднахме. Ние гледаме себе си. Трябва да оправим себе си. Показахме, че си връщаме самочувствието. Най-важно е да гледаме нас. Публиката винаги е била с нас, дори когато сме играли слабо", завърши спортният директор на Левски, цитиран от Гонг.