"Аз съм най-щастливият човек в момента. Искам да благодаря на тази публика, която дойде и ни помогна. Радвам се, че ЦСКА се класира на финала за купата и ще се борим за трофей", коментира наставникът на ЦСКА, цитиран от Гонг.

"Имахме такива положения, че само късметът ни лиши от по-изразителна победа. За мен е много специално да водя отбора на този стадион. Радвам се за феновете, които се измъчиха през последната година", добави специалистът.

"Искам да им благодаря за тяхната подкрепа и да им пожелая още радостни моменти. Исках да победим в 90-те минути и не мислех за продълженията. Казах на момчетата да излязат и да се забавляват. Надявам се през следващия сезон да играем в Лига Европа. На този свят няма нищо сигурно", сподели Радуканов.

"Ще дойде времето за финал и със сигурност ще играем за победа. Ще трябва да надиграем следващия съперник. Литекс не ме изненада с нищо. Ние изненадахме с духа и характера. Имаше и кризи в отбора", допълни старши треньорът на ЦСКА.

"Аз съм доволен от това, което показахме от играта и през първото полувреме и като цяло от мача. Аз съм много доволен, че през първото полувреме смачкахме съперника и ги надиграхме тотално. Напълно заслужено победихме. Отборът на Литекс бе надигран тотално", каза още Милен Радуканов.