Срещата на тримата големи във футбола стана в Чикаго, преди в събота вечер местният отбор "Файър" с Швайни в състава да приеме "Лос Анджелис Галакси" на Златан. Гостите спечелиха с 1:0, а голът вкара... Досетихте се - Ибра.

Преди мача Стоичков, водещ на собствено предаване в медията, както и бивш нападател на "Чикаго Файър", поговори с двамата в ефир.

"Златан, Швеция няма ли нужда от един Ибрахимович на Мондиала това лято?", запита българската суперзвезда. "И има, и няма. Зависи какви са амбициите на отбора и докъде иска да стигне", отговори напереният швед в свой стил.

"Какво да очакваме от теб в Америка?", стреля отново Христо. "Каквото винаги досега. Аз правя разликата. Ще печелим!", категоричен е Златан.

Последва въпрос и към Швайни: "Може ли Германия да пренапише историята и да спечели втора поредна световна титла?". Отговорът отново бе убедителен и положителен.

Немската легенда призна, че Стоичков и стореното от него в "Чикаго Файър" често са давани за пример на него и съотборниците му, като мотивация в преследването на амбициите на клуба.

"Оставил си ярка следа тук - каза Бастиан към Христо. - Неслучайно фланелката ти виси на стадиона, хората те помнят.".