https://sja.sportradar.com/w/DirBG/18448262/0131/bg

Лудогорец подава жалба срещу рефера Станислав Тодоров за ощетяване в мача с Локомотив (Пд), завършил 1:1 в събота вечер. Това обяви Ангел Петричев, изпълнителният директор на шампионите.

Причина за апела е решението на Тодоров в 57-ата минута, когато не отсъди нарушение в наказателното поле на домакините. Бирсент Карагерен спря Вандерсон, а изглеждаше от телевизионните повторения, че направи това не по правилата.

По-рано в мача реферът вече бе дал една дузпа за Лудогорец, но Дан Битон я изпусна.

Спорното решение дойде при резултат 0:0, а малко след него именно Карагерен даде аванс на Локо. Точно пък Вандерсон изравни за Разград минути по-късно.

"Лудогорец никога не се задоволява с равенство. Смятам, че изпуснахме две точки и можем да съжаляваме - каза извън темата с жалбата Петричев. - Като цяло обаче стана хубав мач.

Двата отбора играха с едно наум за мачовете си в четвъртък. Ние от доста години играем такъв ритъм, като това не е нещо ново за нас.

Този отбор е традиционно неудобен за нас. Той е съставен от борбени момчета, когато дадеш битка можеш да вземеш нещо от по-силните.

Поздравления за Локомотив и това, което правят през този сезон. При тях виждам едно приповдигнато настроение."