"Много ми е жал, че загубихме мача. Направихме много положения. Не успяхме да вкараме гол и оттам всичко се повтори. Много ми е трудно. Винаги има виновни и в случая това съм аз. Не искам да се крия зад Георги Иванов и Тодор Батков." "Подадох си оставката. Опитах се да направя каквото мога като човек. Няма да хвърля вината на никой. Левски за мен е втора къща. Много ми е зле, защото обичам Левски и тези хора. Исках много нещата да се получат", каза Достанич на продължилата по-малко от пет минути пресконференция след мача.
Георги Иванов-Гонзо взе решение да освободи Достанич от отговорностите му, и сам обяви, че ще поеме контрол върху "сините". Гонзо ще е старши треньор на Левски поне до Нова година, като ще има до себе си наставник с нужния лиценз.
"Приемаме оставката на Достанич. Нормално е това да се случи след негативните резултати на отбора. Мога да кажа, че човекът даваше всичко от себе си, правеше най-доброто от себе си. Нормално е той да си подаде оставката след тези резултати", каза Иванов.
"До Нова година аз ще водя отбора. След Нова година ще мислим и ще разглеждаме кандидатурите. Ще бъде много трудно, но сега не е моментът да се слага нов треньор. Аз поемам отговорността. Ще се опитам да вдигна отбора и да спечелим всички мачове до края на годината. Не ме притеснява фактът, че нямам никакъв опит. Работил съм с много треньори", каза още Гонзо.
Достанич: Да преспим спокойно, утре ше мислим