Уелсецът сподели още, че е много доволен от разнообразните голмайстори през новата кампания. За "червените дяволи" са се разписали осем различни футболисти (девет, ако се брои и едно от най-силните оръжия на тима от миналата година – автоголът).

А Бербатов води в списъка с три гола в четири мача. Уейн Рууни вкара миналата година 34 гола, което бе и от ключово значение за представянето на тима като цяло. Английският национал обаче не се бе разписвал от март насам. Нападателят се отпуши в събота срещу "чуковете" от дузпа.

Въпреки това, 36-годишният полузащитник призна, че миналата година прекалено много се е разчитало на Рууни.

"Не можем да разчитаме само на Уейн, както го правихме преди. Берба започна вихрено сезона. В мачовете от началото той имаше доста положения пред себе си и се възползва от тях", коментира Гигс пред клубната телевизия на Юнайтед.

"Щеше да е много хубаво, ако бяхме започнали с девет точки от три мача, но не е било писано. В двата домакински мача обаче показахме много добър футбол. Трябва да отбележим, че в последните две години загубихме гостуването на Фулъм, така че можем да погледнем на равенството като на спечелена точка", завърши звездата на Манчестър Юнайтед, цитиран от Гонг.