"Мисля, че не е нормално да започнат да се пишат такива неща, защото в Берое имаме важни неща до края на първенството. Даже не знаех, че са го обявили, че съм кандидат за поста, обадиха ми се ваши колеги. Не е вярно! Казвам ви го направо, нека да не говорим повече, да ни оставите да се концентрираме за мача с ЦСКА. Много мачове имаме и най-добре е да се концентрираме", добави още младият наставник на тима от Стара Загора, който заема 10-то място в "А" група с актив от 20 точки.

Запитан дали има вариант Георги Иванов да води "сините" до края на сезона, а той да поеме тима от стадион "Георги Аспарухов" от лятото, младият специалист отговори: "Не знам, не мога да коментирам вариантите за Левски. Аз искам с Берое да излезем от ситуацията, в която се поставихме, да спечелим точки и да си осигурим оставането в `А` група. Мисля в момента само за това".

Помолен да коментира утрешното гостуване на ЦСКА, Илиев завърши с думите: "ЦСКА показаха в последния мач доста добра игра. Уважаваме противника. Излизаме да играем и ще опитаме да вземем точки от този мач".

БНТ: Илиан Илиев е новият треньор на Левски