"Червените" допуснаха загуба на "Българска Армия" и по този начин отпаднаха от турнира за Купата на България, като Майкъла на няколко пъти прехвърли отговорността към Костадинов.

"Не е нормално ЦСКА да няма голово положение през целия мач, слабо играем. В клуба са разпределени нещата, има решение на Общото събрание - Емил Костадинов отговаря за първи отбор. Не искам аз да давам компетентно мнение. Всеки трябва да си свърши работата и да си носи отговорност. Това, за което аз отговарям, е перфектно, никой няма забележки. Нормално е всеки да си носи отговорност за това, за което е тук, и за това, за което взима пари", каза Илиев след мача, като репликата за Костадинов бе повторена общо четири пъти.

"Абсолютно отвънка е нарушението, главният съдия даде фаул, а страничният - дузпа. И понеже имат добър синхрон отиде на дузпа. Навсякъде съдиите си имат определени интереси, то не е само този мач. Виждате какви парадокси има и с Левски, и с Разград, с всичките отбори", допълни бившият защитник на "армейците".

"Нов отбор, сменяме няколко пъти треньорите, трябва и време може би, за да се оправят нещата. Би трябвало скоро да влезем в ритъм, защото не е нормално ЦСКА така да играе", завърши Майкъла, цитиран от БГНЕС.