"Имаме представители на две федерации, на турските авиолинии и на Газпром. В момента са по един-два отбора, но на следващата среща ще бъдат много повече отборите. Има представители на всички отбори. Няма отбори, които са потвърдили, че ще присъстват, а след това са се уплашили", коментира Борисов, цитиран от Гонг.

"Ние нямаме забрана за провеждането на тази среща. Смятам, че може да се получи един хубав турнир. Аз проведох една среща с Борислав Михайлов през миналата седмица. Тази среща е на много ранен етап, за да участва и УЕФА. Ние трябва да предложим нещо на УЕФА и на федерациите", добави босът на ЦСКА.

"Имаме идея за провеждането на този турнир. Турнирът започва септември и ще бъдат 8 групи по четири отбора. Идеята е да не участват само ЦСКА, Левски, Литекс и Лудогорец, а останалите отбори, които завършат на пето, шесто и седмо място. Аз съм доволен", допълни президентът на ЦСКА.

"Смятам, че имаме широка подкрепа. От отборите, които поканихме от България само Славия няма представител. Всичко в момента е на много първоначален етап. Такъв проект ще уплътни календара на отборите в региона, които не участват в евротурнирите, а също така ще има приходи от телевизионни права и спонсорски договори", каза още Димитър Борисов.