"Явно не ни стигнаха силите. Предполагам се е видяло и отстрани – в средата на тайбрека бяхме колебливи в атака. Те направиха важни брейк точки и не ни позволиха да поведем. Белгийците играха много силно в атака", каза Иванов броени минути след срещата.

"Аз съм доволен, че успяхме да се съберем и да покажем волейбол на високо ниво. Въпреки, че направихме негативна серия от загуби в ШЛ искам да благодаря на всички за подкрепата. Позволихме на противника да изскочи в резултата твърде рано. След 1-2 брейк точки е трудно да догоним Нолико. Огорчен съм, защото дадохме всичко от себе си да направим поне една победа, но не се получи", добави той.

"Ако тръгнем да разсъждаваме по елементи има забележки и в посрещането и в атаката. Все пак показахме европейски волейбол. Може би това ще е последен сезон на част от момчетата и за това гледат да се забавляват. Имаме негативни резултати, но това не значи че трябва да се отказваме. Имаме български шампионат. Винаги имаме шансове за победа. Всеки мач започва от 0:0. Съгласете се, че отсреща стоят момчета на 24-25 години и е нормално да са по-свежи от нас в определен период от време", завърши ветеранът, цитиран от livesport.