Това заяви в ексклузивно интервю бившият волейболен национал Пламен Константинов, който утре ще изведе тима си Зираатбанк срещу ЦСКА в мач от турнира за Купата на CEV, цитиран от livesporot.

Константинов бе зверски освиркан от феновете на ЦСКА в първия мач, а освен това се появиха информации, че той е жестоко обиден на българските медии.

Пламен Константинов жестоко обиден


"В края на втория гейм реферите сгрешиха в ключова ситуация - очевидна топка на филето, където Ники Иванов играе два пъти. Това не може да се обърка, преднамерено дадоха точка за ЦСКА. Показа ми червен картон без да имам официално предупреждение от началото на мача. Казах му, че ще изпратя мача в CEV и затова съдията ми даде червен картон директно. Ако съм го напсувал, да, но за такова нещо..", чуди се Константинов.

"Вярвам, че отборът ми е добър. Основният ни проблем е, че не играе най-добрия ни състезател. Той е извън площадката един месец и ще е почти невъзможно да го пусна срещу ЦСКА без нито една тренировка", добави бившият капитан на "лъвовете".

"В много добри отношения съм с ЦСКА. Днес им организирах да отидат до някой търговски център, защото искаха да се разходят. Видях се с Пушката, с Ники Иванов, ще се видим и след мача. Не мисля, че "златният гейм" ни дава предимство. Домакини сме, но не подценявам ЦСКА – първо трябва да стигнем до "златен гейм", а след това да мислим как да го спечелим. Сега може да се каже, че ЦСКА води с 2:0, ние трябва да победим, за да направим 2:2 и след това да вземем "златния гейм". Мейо и Портуондо са безспорно играчите, които дават класа на ЦСКА. Ники Иванов и Ивайло Стефанов вършат страхотна работа", направи оценка на бълграския шампион Гибона.