Днес трикольорите заминаха на подготвителен лагер във Франция, като момчетата на Радо Стойчев ще играят контроли срещу Турция, Франция и Словения. Те са прелюдия към групата на националите на Евро 2011, където те ще се изправят срещу Полша, Германия и Словакия.

"Турнирът във Франция трябва да е последна проверка преди предстоящото европейско първенство и ще видим. В добро състояние съм, тренирахме много. Уморихме се доста, подготвени сме. Аз трябва да бъда оптимист, ако не бях, нямаше да бъда тук. Трябва да играем добре, да побеждаваме и да не губим.", простичко обясни целите пред тима Николов.

"Този отбор има потенциал, готов е. Едно класиране на финал смятам, че е реално. Поне на полуфинал. Безспорно Русия е фаворит, но попадане във финалната 4-ка е една реална цел.", изрази надежда за финал той предаде Novsport.

"Полша, Германия са много сериозно съперници, които не се нуждаят от представяне. Словакия няма какво да губи и може да поднесе изненада. Схемата на турнира е еднаква за всички отбори. Ако победим в първите 2 мача, ще бъде добре, защото ще имаме 1 мач по-малко и това ще ни даде предимство на ¼ финала. Италия може да е изненадата на първенството, защото играе много добре. Надявам се на 18 септември да играем финал.", завърши оптимистично играчът на Копра Морфо (Пиаченца).