29-годишният брат на олимпийския шампион от индивидуалния старт в Пьончан Йоханес Тингес Бьо направи своята равносметка от състезанията в Южна Корея, макар по-късно днес да има още един шанс за медал с норвежката мъжка щафета.

"Много съм разочарован. До момента Олимпиадата за мен е пълен кошмар", заяви Тарей Бьо. До момента той регистрира две 13-ти места, едно четвърто и едно осмо.

"Бях много близко до медал. Мисля, че заради това ми е още по-тежко. В Сочи не бях във форма, не бях близко до медалите, но сега съм добре подготвен. Много се старая, но по време на състезание не се получават нещата.

Много е трудно в живота да изпълниш най-голямата си мечта. Щафетата е последното състезание и ще събера всичките си сили, за да покажа какво мога. Ще е прекрасно, ако успеем да спечелим злато. Не само аз и брат ми, но и за целия отбор. Ние работихме здраво заедно, а и сме добри приятели.

Щафетата ще покаже какво сме направили през годината. Това е най-важното състезание за нас през сезона", коментира още норвежецът.