Стойков пък ще се изправи срещу тим, чийто екип е носил в миналото. Той си пожела още по-сериозна подкрепа за състава, отколкото миналата седмица при победата над АСВЕЛ.

"Очаква ни труден двубой срещу сериозен противник, участвал през миналата година в Евролигата. Мачът няма да е лесен и ние знаем това, така че ще е голяма битка. Не сме по-спокойни от това, че имаме две победи, защото за да се класираме ни трябват още победи. Така, че не можем да сме спокойни, имайки предвид, че играем с Валенсия. Не мога да кажа дали Валенсия е по-добър отбор от АСВЕЛ, но като тим, който е играл в Евролигата и е участник в испанското първенство, значи е достатъчно добър. Предполагам, че утрешният мач ще е доста по-тежък от предишния”, коментира Тодор Стойков след вечерната тренировка на "студентите" в "Арена Армеец".

"Присъствието на Тиаго Сплитер се отразява на Валенсия, да. Той дойде преди десетина дни, а сега отборът е различен. Това, че той ще играе утре, ще им помогне. Излизаме за победа пред нашата публика, със самочувствието на добър отбор. Знаем срещу кого играем и се надяваме на успех. нека да свърши двубоят и тогава ще коментираме, дали имаме и нямаме шансове. Бих се радвал да има повече хора от миналата седмица, все пак не всеки ден идва Валенсия. Нямам сантименти към Валенсия, а имам само хубави спомени", сподели Стойков, цитиран от Гонг.