Левски се наложи над македонците, и тази вечер от 21 часа ще се изправи срещу домакина на Финалната четворка на Балканската лига, в битка за трофея.

"Нямахме много време за подготовка, все пак в събота се класирахме. Никога не мисля за следващия мач, преди да мине този, който имаме, а ние имахме полуфинал да спечелим. Знаем, каквото може да се знае за Галил. Те са много силен отбор," коментира Папазов на официалната пресконференция снощи.

"Състезание като това е по-скоро въпрос на психология, отколкото на физика или подготовка. Който бъде по-хладнокръвен, ще победи," на мнение е треньорът на 'сините".

"По време на сезона, тези два отбора определено бяха по-добри от другите. Може би не много, но със сигурност се видя, че бяха с една крачка пред останалите," изчетка той съперника и наставника му Лиор Любин, седнал до него.

"Важно е да изиграем един добър мач. Ние ще се опитаме. Когато излезеш на терена, не мислиш кой е твоят съперник, мислиш единствено как да намериш начин да победиш," завърши Тити Папазов, цитиран от Гонг.