Той разпространи официално предложението от страна на Титан за влизането на ЦСКА Възраждане в клуба. От Титан са оформили две предложения, като първото е било за разделяне на акциите 50:50 %, което е отхвърлено от двете страни.

При втория вариант Титан предоставя 100% от акциите на клуба на ЦСКА Възраждане срещу 6,5 млн. лева плюс покриване на задължения от малко над 13 млн. лева.

"На практика, за да влезем в ЦСКА ние трябва да отделим 19 650 000 към Титан и задължения на клуба, да вложим 7 млн. бюджет и около 3 млн. инвестиции в стадиона и Панчарево. Така влизане в ЦСКА с разход от 30 млн. лева е неразумно. Очаквахме далеч по-ниска цена. Оттегляме интереса си към ЦСКА и ще наблюдаваме процесите отстрани. Ако ни отправят друго писмено предложение, ще го разгледаме", каза Красимир Георгиев, цитиран от Гонг.

Той допълни, че според данните, общите задължения на ЦСКА са близо 80 млн. лева. В това число са 54 млн. декларирани като задължения от страна на настоящите собственици, като 40 млн. са дълг на ЦСКА към Титан.

Освен това се води дело от Прамод Митал за 7,5 млн. евро и други дела на стойност между 8 и 10 млн. лева.