Без да изпита страх Марио слиза веднага и изнася на гръб Мишо, след което успява и да го изпрати в местната болница. Заедно с тримата си братя Марио живее в Дома за деца лишени от родителска грижа "Надежда" в град Белоградчик.

Влюбен е във футбола и тренира в местния тим Балкан. Харесва Левски и Челси, а любимите му футболисти са Владимир Гаджев и Фернандо Торес. Футболистите на Левски се трогнаха от случката на героя от Белоградчик и решиха да дарят малкия Марио.

Той пристигна на стадион "Георги Аспарухов" тази сутрин и получи от любимия си футболист Владимир Гаджев подаръците, както и фланелка на полузащитника. Гаджев пожела на младия футболист да стане най-добрият играч на Левски в бъдеще.

Самият Марио си пожела някой ден да тренира в клуба. Старши треньорът на "сините" Илиан Илиев също се срещна с Марио и му вдъхна кураж с мили думи. Освен Марио Тихомиров, футболистите на Левски ще зарадват с подаръци и всички малчугани от Дома за деца, лишени от родителска грижа "Надежда" в Белоградчик.