"Не приехме оставката на Илиан Илиев. Даниел Боримиров се завръща в Левски като спортен директор. Аз лично очаквам май месец да бъдем шампиони с него. Каквото и да се случи за тези 12 мача в първенството това са хората, на които се доверявам и няма да има промени. Няма шанс аз да изпитам удоволствие, ако Левски стане шампион по нечестен начин. Ние ще станем шампиони на терена, а начините, които имах предвид са - идването на Боримиров, както и наказанията, които наложихме по предложение на старши треньора Илиан Илиев, който определи включително и размера на финансовите санкции. Единствената ми функция беше, че аз одобрих и приех това.

Казах на футболистите, че от днес нататък не искам да разговарям с тях. Чувствам се меко казано разочарован от тях. В Левски са създадени условия за работа, каквито няма в нито един друг български отбор. Тук те мислят само за футбол и затова им казах, че не искам да разговарям с тях и никой да не ме търси.

Моето виждане беше, треньорът да поеме спортно-техническите неща, но сега Илиан пожела да има човек до него, който да поеме част от нещата. Казах на Илиан Илиев, че той е треньорът до края каквото и да се случва. Аз и до този момент изпълнявах всички желания на Илиан Илиев. Искам да се чувства на 100% сигурен и уверен, че каквото и да направи да бъде спокоен. Единствената ми роля в решенията на Илиев и Боримиров е да одобрявам решенията им. Държах в течение Батков какво се случва тук. Той не е в България, но приема всички решения, защото Левски е над всички", каза Тонев при представянето на Даниел Боримиров като новия изпълнителен директор на клуба, съобщи БГНЕС.

Бардон: Айде, Борето, приятелю, ти си голям

Илиан Илиев: Трябваше да стане нещо шоково