"Търся отбори на играчите, които представлявам. Става въпрос за Жоазиньо и Зе Соарес, а проучвам и нещата около Дарко Тасевски. Левски иска да продава. За доста от играчите имаше оферти през лятото, но сега изчаквам да приключи шампионата на Русия, коментира Димитров за "Топспорт".
"Очаквам добро раздвижване на руския пазар, така че може да се получи нещо. В Русия и Украйна пари има, така че нещата от финансово естество няма да бъдат пречка."
Агентът от Вършец добави още, че прави проучвания, а стигне ли се до реален интерес, на масата за преговори сяда финансистът на "сините" Константин Баждеков. В същото време се разбра, че полският Легия (Варшава) продължава да проявява сериозен интерес към футболиста на Левски Николай Димитров-Хичо.
Поляците го наблюдават от няколко месеца и имат пълна информация за него. Български мениджър след всеки мач на Левски, в който Хичо играе, праща запис на поляците. Очаква се след края на есенния дял на шампионата да стартират официални преговори между двата клуба.