"Моят мениджър е в Берлин и води преговори с ЦСКА. Знам, че се говори за вероятността да дойда да играя в София. Все още имам два мача за Енерги и после ще стане ясно на къде ще поема".
"Договорът ми е до лятото на 2010 година. С мен се свързаха и хора от ЦСКА. Аз имам желание да дойда. Имам и други оферти, но не мога да ти кажа какво ще стане", каза Митрески.
Игор Митревски договорен за ЦСКА
Даниел Панку: Отивам в ЦСКА
Футболистът призна, че вече е говорил със Станислав Ангелов, с когото са съотборници и е поискал подробна информация за "червените".
"Ние сме добри приятели. Той ми каза много хубави неща за ЦСКА. Знам, че ЦСКА играе всяка година в евротурнирите. Роберт Петров играеше в ЦСКА, Гьоко Хаджиевски е бил треньор на ЦСКА", допълни Митрески.
Македонецът не пожела да се обвърше с конкретна прогноза за шансовете си да дойде в София.
"Не мога да кажа за шансовете да дойда в София. Не зависи само от мен. Другото зависи до колко ЦСКА се интересува от мен и ще се дговорим", допълни футболистът.
Защитникът допълни, че 99% напуска Енерги през зимата.
"Преди два-три месеца им казах, че искам да си тръгна зимата. Имам договор до лятото, но искам да си тръгна по-рано, защото клуба няма сериозни амбиции", завърши Митрески.