Вуцов определи играта на своя отбор в мача като "супер добра и блестяща".
Според специалиста с тази игра Славия вече е фаворит в турнира.
"Много благодарности и сваляне на шапка на тези футболисти, аз им казах, че съм дал всичко от себе си. Благодаря на ръководството, че ми гласува доверие и направи така да видите тези момчета, че са блестящи футболисти и колектив", заяви Вуцов.
"Супер добра и блестяща Славия днес, мачът не бе с много достойнства, но на лошия терен това се очакваше. Нашите играчи показаха, че имаха воля и характер. Повече думата несретници и слаби футболисти да не я чувам, видяхме, че Славия имаше футболисти".
"През цялото време държахме инициативата, въпрос на време и ситуация бе кога ще изравним и ще обърнем мача. Червеният картон бе абсолютно справедлив и заслужен, малко преди него имаше директен червен картон на номер 3 от Локомотив, но така или иначе през второто полувреме казах на момчетата, че ще е грехота да не победим".
"Имаше хора, които направиха най-добрите си игри, видяхте един уникален Павле Попара, имахме 6-7 много добри футболисти, които ни донесоха победата".
Относно шансовете на Славия в турнира, Вуцов коментира:
"При всички положения сме фаворити, вече не сме аутсайдери. Ако имах право да играя Еврофутбол, щях да сложа много пари за Славия. Тежко и горко на тези, които подценяват мен и отбора ми".
"Много лошо тръгване, което за мен беше изненада, но след 9 загуби през миналия сезон, бе нормално да има проблеми, но видяхте, че качеството и духа се качваха с всеки мач и това бе абсолютно заслужено", допълни щастливият Вуцов.