"Стига вече спекулации. Омръзна ми всеки ден да чета различни глупости. Никой не е молил никой да напуска. Няма да продаваме футболисти просто така. Ще се разделим с някой, само ако дойде толкова добра оферта, че да не можем да я откажем".
"Жоазиньо и Дарко Тасевски няма да бъдат продавани. Това, което се пише във вестниците и сайтовете са пълни измислици", заяви Гонзо.
Той добави, че Рабех ще бъде продаден.
 Батков се моли на Тасевски за трансфер
"Футболистът няма да играе в Левски. Ще бъде продаден, дори и наемът е опция. Разочарован съм от него, защото му бяха простени твърде много грешки. Освен това съм разочарован, че ще загубим един много добър футболист".
"Не е вярно, че с него сме се карали или сме се били. Хора от дискотеката, в която е бил ми се обадиха и ми казаха, че той е там. Аз не бях в Каварна".
"Обадих се по телефона и му казах да си събира багажа и да се връща в София. След това той ми се обади и се извини, но вече няма връщане назад", допълни Иванов.
Той сподели, че Левски няма да взимат Иво Иванов на всяка цена и ако клуба успее да се договори с Берое, това ще е вариант за защитата.
"Имаме четирима чудесни централни защитници. Имат и време да свикнат един с друг. Стефан Станчев е единственият нов, но той ще има време за адаптация по време на лагера в чужбина. Всички са здрави. Лусио Вагнер има нужда от още 2-3 дни, Стефан Станчев започва наравно със съотборниците си днес", коментира още Гонзо.
Георги Иванов обяви, че е освободил Саша Симонович, който може да разтрогне договора си на следващия арбитраж. Мениджърът на шампионите отрече Дарко Тасевски да отказва намаление на заплатата си.
 "Тези, за които е преценено, че трябва да им се намалят заплатите са уведомени. Аз разговарях с тях. Няма никакви проблеми".
"С Дарко не е говорено по този въпрос. Почти изпълнихме програмата за лагер в Каварна. Времето малко ни затрудни и снегът беше проблем. Доволен съм от подготовката, всички тренираха добре", завърши Гонзо.